Kéthely Község Önkormányzta

Hírek

Elkészült a tojásfa és a faluközpont húsvéti díszítése Kéthelyen

Elkészült a tojásfa és a faluközpont húsvéti díszítése Kéthelyen

A falu ismét összefogott és több, mint 1.200 db hímes tojást készített el, mellyel tegnap a központban egy fát díszítettek fel, majd a mai napon az óvódások is kihozták az általuk készített hímes tojásokat. Nagy öröm volt látni a gyerekek szemében a csillogást, amikor meglátták a rengeteg tojással díszített fát, a lovaskocsit, és a hatalmas hímes tojást. Az általános iskolás gyerekek is több csoportban kilátogattak a tavaszi szünet előtti utolsó napon a feldíszített főtérre. A tojásfa tövében elhelyezett fészekbe bárki beteheti a tojásokat, amit az önkormányzat dolgozói fel fognak helyezni a fára. Bízunk abban, hogy az elkövetkező napokra jósolt rosszabb időjárást jól fogja viselni a fa díszítése.

Ezúton is szeretném megköszönni minden gyereknek és felnőttnek, aktív résztvevőnek a segítségét, külön köszönöm Vancsó Katalinnak, aki az ötletet meghallva rögtön főszervezőjévé vált a közösséget összefogó, és megmozgató kezdeményezésnek.

A közel 1,5 m-es hímes tojást nagy lelkesedéssel párommal, Erős Nikolettával közösen készítettük el a falunak, bízva abban, hogy ezzel is méltó módon tudjuk feldíszíteni a falu központját húsvét alkalmából.

<< további képek a galériában >>

Molnár Balázs

polgármester