Kéthely Község Önkormányzta

Hírek

Iskolai fejlesztések

Iskolai fejlesztések

Sok éve beázási problémák vannak a helyi általános iskolában. Idén nyáron bízunk benne, hogy sikerül megoldani ezeket a problémákat. A magastető gerincét teljesen újra kellett építeni. A hiányzó tető idomokat és bádogos szerkezeteket pótoltuk. A tornaterem tetőfedését is javítani kellett.

Ez mellett még több helyen beázás jelentkezett a lapos tetős résznél is. Ezt is megpróbáljuk az ősz előtt kijavítani.

Az iskolai fejlesztések része még az összes folyosó lépcső járólapozása, valamint az emeleten három terem parkettájának csiszolása és lakkozása. Előbbit helyi vállalkozóval csináltattuk meg, míg a lakkozáshoz az anyagot az önkormányzat vette meg, a munkát az iskolai karbantartó készítette el. Ezeket a munkákat a szülői szervezet ötlete alapján az önkormányzat finanszírozásában készíttettük el.

Mindezek mellett a szülői szervezet nagy lelkesedéssel ismét kitett magáért, szekrényeket festettek és a lépcső korlátokat is újjá varázsolták.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az áldozatos munkájukat!

Fejlesztések érintették a konyhát is. Az idei évben a szokásos tisztító festés mellett új nagy méretű ipari hűtőt szereztünk be a konyhára, valamint sok új kisebb eszközt (tepsik, evőeszközök, edények, stb).

img_9410_tm_retezve img_9411_tm_retezve
img_9412_tm_retezve img_9413_tm_retezve
img_9415_tm_retezve img_9419_tm_retezve