KéthelyKözség hivatalos honlapja

Kéthelyi Öregfiúk

Öregfiúk csapata Kéthelyen

A nyári időszakban néhány, az aktív nagypályás futballt mellőző egykori labdarúgóban felmerült az igény a heti mozgás iránt. Összehívásra kerültek a 80-as, 90-es évek ifjúsági és felnőtt játékosai a felmerült ötlettel kapcsolatban. Mivel szép számmal összejöttek és a visszajelzések is azt mutatták, hogy többen támogatják az elképzelést, miszerint alakuljon egy nagypályás öregfiúk csapat Kéthelyen, munkához is láttunk és edzőmérkőzéseket szerveztünk.
Július – augusztus hónapokban öt mérkőzést játszott a „senior” csapatunk próbaképpen, ahol a meccsek nagy részén 15-16 játékos megjelent. Ellenfélként a Marcali öregfiúk a Balatonújlak Megyei IV. osztályban szereplő és a Lengyeltóti öregfiúk csapata szolgált. A kezdeti sikertelenség, vereségek nem törték le az egykor szép sikereket megélt, most már korosodó játékosainkat, ugyanolyan sportszeretettel és aktivitással vágtak neki a labdarúgásnak többen, ahogy azt évekkel, 10 évekkel ezelőtt abbahagyták!
A nagy érdeklődésre és a mozgás igényére való tekintettel a csapat úgy döntött, hogy részt vesz egy szervezett bajnokságban is. Az erőviszonyokat felmérve és tudatában annak, hogy csapatunk még csak most szerveződik, a többség a KÉK-TÓ 96 öregfiúk bajnoksága mellett döntött. E bajnokságban jelenleg 6 csapat szerepel velünk egyetemben Andocs, Balatonföldvár, Balatonszemes, Lengyeltóti és Marcali csapata.
Várjuk szeretettel 35 év feletti, az aktív futballt már nem művelő sportszerető barátainkat játékosnak és minden sportszerető falubelit nézőnek a hétfő esténként megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzéseinkre.

Sipos Balázs
szervező

Megszakítás