KéthelyKözség hivatalos honlapja

Baglas Vendégház, Kéthely – Jacuzzival a Balatonnál

Vendégházunknak egy több, mint 80 éves parasztház jellegű épület ad otthont, amely 2009-2010-ben teljes felújításon esett át. A parasztházak lényege, a vastag tömésfalak megőrzésre kerültek, melynek következtében a nyári melegben is kellemes, 22-24 fok körüli marad a klíma a házban.

A házban…

…két szoba található, melyekben 2, illetve 4 fő elhelyezésére van lehetőség, valamint egy 3 fős lakókocsival is rendelkezünk (gyermekek 4-en is elférnek benne), így összesen 9-10 főnek tudunk szálláslehetőséget biztosítani. Ha ez sem lenne elég, lehetőség van sátrazásra is.Mindegyik szobához külön fürdő tartozik. A konyha teljes mértékben felszerelt: mikró, villanytűzhely, hűtő, vízforraló, kávéfőző, konyhai eszközök.

A kert…

…tökéletesen szolgálja a pihenést, az aktív kikapcsolódást:

–        kerti tó,  napozóágyak, napozókert, 58 nm-es terasz, asztalitenisz, kerékpárok, társasjátékok, tollasütők, darts állank rendelkezésre.

A kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, és szalonnasütésre is, a nap fáradalmait pedig a Jacuzziban, vagy a 3m átmérőjű kerti medencében van lehetőség kipihenni. Gyermekeknek hinták és homokozó áll rendelkezésre. Ingyenes parkolás biztosított a házhoz tartozó udvarban.

A ház egész területén ingyenes WIFI használat biztosított.

Nyitvatartás, árak, akciók, további információk:

Általánosan áprilistól november elejéig várjuk kedves vendégeinket vendégházunkban, az e közötti időszakban – ha van igény – egyedi egyeztetés alapján esetlegesen van lehetőség bérelni vendégházunkat.

Árlistáinkat, akcióinkat, több képet, információkat, foglaltsági naptárt honlapunkon találhatnak:

Legyen vendégünk Ön is!

Baglas Vendégház, Kéthely – Jacuzzival a Balatonnál – 8713 Kéthely, Jókai u. 8.

E-mail: foglalas.balaton@gmail.com ,     Telefon: 06 70 425 4705

Web:www.baglasvendeghaz.ewk.hu

Megszakítás