KéthelyKözség hivatalos honlapja

Bajnok Motor Kft.

Yamaha Márkakereskedés és Szerviz

Cégünk 1993-ban alakult. A kor igényeinek megfelelve robogó kereskedelemmel és kölcsönzéssel foglalkozott. Már ezekben az időben, a motorozás „újkorában” jelen volt a hazai piacon. Ekkor a neves márkák (a Yamaha egyetlen fővárosi üzletét kivéve) még nem kínálták termékeiket. A vérbeli motorosnak rögös utat kellett bejárnia, míg egy megfelelő állapotú, elfogadható árú „vasat” talált magának. Ezt a motoros beállítottságú cégvezetés is belátta és a hasznát motor kereskedelem felé orientálta a céget.

1998-ban kereskedelmi kapcsolatokat építettünk Japánban, és 1999-ben már Bajnok Motor néven indítottuk el a minőségi használtmotor importot Osaka-ból.

A következő öt évben átadásra került több mint 1000 db motorkerékpár országos ismertséget és elismerést hozott cégünknek. A motorkereskedések közül az elsők között vezettük be azt a minőségpolitikát, aminek köszönhetően ügyfeleink színvonalas, és korrekt kiszolgálásba részesültek, akár motorkerékpár vásárlásnál akár szolgáltatásaink igénybevételénél.

Kereskedésünk a használtmotor kereskedelmi üzletágat megtartva 2005 tavaszától hivatalos Yamaha Márkakereskedésként működődik. A következő évben megnyílt a Zalaegerszegi Yamaha szalonunk. Céltudatos munkánk és az ügyfeleink megbecsülésének eredményeként a Bajnok Motor mára Magyarország egyik legeredményesebb Yamaha kereskedése, Somogy és Zala megye kizárólagos Yamaha márkaképviselete.

Eközben a motorkereskedelmen betöltött meghatározó szerepünket kihasználva, számos nagynevű beszállító céggel szerződtünk és széles kiegészítő termékpalettát jelentettünk meg üzleteinkben.

Reméljük, hogy a motorozás szolgálatában eltöltött több mint 22 év védjeggyé tette a Bajnok Motor nevet.
Munkatársaim nevében is ígérhetem, hogy a minőségi kiszolgálás mellett baráti hangra is váró ügyfeleink igényeit, a jövőben is maradéktalanul kiszolgáljuk.

H 8713 Kéthely Balaton u. 40.

tel: +36-85539008

www.bajnokmotor.hu

e-mail: info@bajnokmotor.hu

Megszakítás